Videoproduktion und Multimedia Freyburg

Videoproduktion und Multimedia Freyburg Spesialis video 360 derajat pangripta wayang video musik


Sugeng rawuh Range saka layanan pricing Proyek sadurunge Hubungi kita

Videoproduktion und Multimedia Freyburg - cara paling apik kanggo ngrekam acara, rapat, konser, ceramah, pagelaran teater...
... kanggo nerbitake ing TV, web, ing BluRay, DVD.



A kombinasi tantangan: panjaluk lan budget nyenyet?

Biasane ora bisa nggabungake loro-lorone. Nanging, Videoproduktion und Multimedia Freyburg minangka pangecualian kanggo aturan kasebut. Kamera saiki saka jinis sing padha karo generasi paling anyar karo sensor gambar 1-inch gedhe digunakake. Kualitas gambar sing apik digayuh sanajan ing kahanan cahya sing angel. Kamera bisa dikontrol kanthi jarak jauh kanthi nggunakake pan-tilts motor sing bisa diprogram, nyuda kabutuhan personel lan nyuda biaya.


Saka macem-macem layanan kita

Rekaman video nganggo pirang-pirang kamera (produksi video multi-kamera)

Bidang kegiatan utama Videoproduktion und Multimedia Freyburg yaiku ngrekam video lan produksi video multi-kamera. Kanggo produksi kasebut, kita nggunakake kamera saka jinis sing padha. Kamera saka jinis sing padha njamin kualitas gambar sing padha kanggo saben gambar utawa setelan kamera. Materi video dipotong ing komputer kanthi kinerja dhuwur. Videoproduktion und Multimedia Freyburg wis nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Produksi video pagelaran teater, konser, wacan lan liya-liyane

Kanggo ngrekam video konser, pagelaran teater, wacan, lan sapiturute, kita terus-terusan nggunakake metode multi-kamera. Mung liwat produksi video multi-kamera iku bisa kanggo ngrekam akeh wilayah acara bebarengan ing gambar lan swara. Kamera remot kontrol digunakake. Alignment kamera sing mawarni-warni dumadi saka titik tengah. Kanthi cara iki, 5 utawa luwih kamera bisa dikontrol mung siji wong. Kabeh acara bisa direkam kanthi lengkap mung siji wong.
Laporan TV lan video kanggo radio, streaming lan internet

Ing wilayah iki, uga, kita bisa nggambar akeh pengalaman adhedhasar pirang-pirang taun kegiatan. Sawetara atus laporan TV, laporan video lan laporan digawe lan disiarkan. Topik-topik kasebut maneka warna kaya papan sing dilapurake. Iki kalebu warta lan informasi saiki, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan, acara sosial lan liya-liyane. Kasugihan pengalaman kita sugih banget supaya bisa ngasilake laporan TV lan laporan video kanggo sampeyan babagan macem-macem topik.
Produksi video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Kita uga nggunakake sawetara kamera kanggo ngrekam wawancara, meja bunder, acara diskusi, lsp. Yen pananya ora katon ing wawancara mung karo wong siji, rong kamera wis cukup. Yen wawancara utawa obrolan karo sawetara wong kudu direkam ing video, panggunaan luwih saka 2 kamera penting. Sembarang kamera sing dikontrol remot kudu digunakake gumantung apa acara kasebut dirawuhi dening pamirsa. Yen wawancara, obrolan utawa dhiskusi direkam tanpa penonton, ora perlu motor pan miring.
Ngedit materi video lan audio

Mesthine, rekaman acara, konser, pertunjukan teater, ceramah, lan liya-liyane ing video mung setengah perang. Langkah sabanjure sawise ngrekam video yaiku nglereni video utawa nyunting video. Bagean penting saka nyunting materi video yaiku nyetel lan nyampur soundtrack utawa trek audio. Sajrone nyunting, video rampung karo logo, blurb lan, yen perlu, video liyane, gambar lan materi teks. Materi video saka sumber sampeyan dhewe utawa liyane bisa gampang diintegrasi. Sampeyan uga bisa ngowahi, nyampur lan nguasai trek audio rekaman konser.
Pabrikan CD, DVD lan Blu-ray Disc kanthi jumlah cilik

Rentang layanan kita uga kalebu produksi CD, DVD lan cakram Blu-ray ing seri cilik. Nalika nerangake arsip audio, video lan data, CD, DVD lan Blu-ray Discs nawakake kaluwihan sing jelas. Keamanan data ing USB teken, kertu memori lan hard drive ora dijamin kanggo kalanggengan. Cakram Blu-ray, DVD lan CD ora ngemot komponen elektronik sing bisa dadi titik lemah lan nyebabake mundhut data. Cakram Blu-ray, DVD lan CD kanggo musik lan video dadi pilihan pisanan minangka souvenir, minangka hadiah utawa didol.

Saka asil produksi video luwih saka 2 dekade
Wawancara karo Martin Brückner: Apa sing dikira babagan pertandhingan juniore nglawan UHC Döbeln 06

laporan TV: Carane floorball dadi liyane lan liyane populer ing distrik ... »
GAME PINDAH UTANG: GUNTER WALTHER ING Obrolan - Dewan Kota Weissenfels, Alliance 90/The Greens, menehi tampilan ing Die Bürgerstimme Burgenlandkreis

KOWE BISA NINGGALKE SING LAIN! - Gunter Walther (Weissenfels City Council, Alliance 90/The ...»
Laporan TV: Parkir sing ramah lingkungan: Mulai konstruksi ing Niemöllerplatz ing Weißenfels

Laporan TV: Kutha Weißenfels nandur modal ing perlindungan iklim: Parkir anyar ... »
SSC Saale-Sport-Club Weissenfels press conference review wawasan wawasan part 1

Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part ... »
Administrasi ing panti jompo - A penduduk Burgenlandkreis

Administrasi ing panti jompo - surat saka warga - swara warga ... »
Report ing mantan pabrik briket Hermannschacht ing Zeitz lan transformasi menyang panggonan kanggo proyèk lan acara inovatif, karo fokus ing acara kick-off saka project Smart Osterland lan Interview karo Prof. Markus Krabbes.

Wawancara kaliyan Prof Dr. Markus Krabbes babagan proyek Smart Osterland lan tujuane uga babagan ... »
Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Saxony-Anhalt) menehi pidato ing demonstrasi / mlaku-mlaku ing Weissenfels tanggal 19 September 2022

Demonstrasi / lumaku dening kritikus pemerintah ing Weissenfels kanthi pidato dening Elke ... »
Bal-balan, kamp latihan bocah-bocah, turnamen bocah-bocah lan remaja, SV Blau Weiß Muschwitz Zorbau Göthewitz, wawancara karo Sidney Rönnburg

Latihan bal-balan kanggo bocah-bocah: SV Blau Weiß Muschwitz Zorbau Göthewitz ... »



Videoproduktion und Multimedia Freyburg ing negara liya
română   romanian   roumain
english   anglais   tiếng anh
عربي   arabic   arapski
bosanski   bosnian   bosniansky
latviski   latvian   لاتفيا
polski   polish   полски
қазақ   kazakh   kazakh
magyar   hungarian   unkarin kieli
malti   maltese   マルタ語
lëtzebuergesch   luxembourgish   lussemburgiż
Ελληνικά   greek   greco
日本   japanese   jepang
español   spanish   spænska, spænskt
हिन्दी   hindi   hind
tiếng việt   vietnamese   vietnam
slovenščina   slovenian   sloven
suomalainen   finnish   핀란드어
eesti keel   estonian   ესტონური
íslenskur   icelandic   islandeze
suid afrikaans   south african   südafrikanisch
azərbaycan   azerbaijani   azerbajdžanski
українська   ukrainian   ukraynalı
bahasa indonesia   indonesian   indonezijski
čeština   czech   tcheco
hrvatski   croatian   hırvat
беларускі   belarusian   belarusian
türk   turkish   tyrkisk
فارسی فارسی   persian farsia   persia persia
norsk   norwegian   норвег
dansk   danish   دانماركي
basa jawa   javanese   Яван
Монгол   mongolian   монголски
bugarski   bulgarian   bulgarų
svenska   swedish   švedski
中国人   chinese   chinese
한국인   korean   cóiréis
հայերեն   armenian   亚美尼亚语
português   portuguese   포르투갈 인
lietuvių   lithuanian   ליטאית
italiano   italian   италијански
Русский   russian   rusų
македонски   macedonian   makedonietis
ქართული   georgian   gruzínsky
עִברִית   hebrew   іўрыт
deutsch   german   tysk
slovenský   slovak   slowakisch
gaeilge   irish   irsk
Српски   serbian   serbu
shqiptare   albanian   albanisch
বাংলা   bengali   бенгальский
français   french   francúzsky
nederlands   dutch   holenderski


Ревизија на оваа страница од Eduardo Peña - 2024.06.17 - 12:47:12